Bästa kaminen

Skapad av: [post_author]
Publicerad den:[be_published_modified_date]
Kategori: [post_category]

etanolkamin

En kamin kan göra väldigt mycket i ett rum. De är vackra och blir en elegant inredningsdetalj, de skapar en mysig stämning och de kan ge värme. Att välja kamin är dock inte så enkelt – det finns många olika alternativ och att veta vilken som passar bäst är svårt.

Etanolkamin

En etanolkamin är prisvärd, och ger även värme. Med en etanolkamin får du värmen och atmosfären, men slipper röken. Det passar perfekt att ha etanolkamin i lägenhet, och en bioetanolkamin kan användas som inredningsdetalj eller som alternativ till braskamin eller andra kaminer – eller för att ge värme.

Det vanligaste är dock att de används som dekoration, även om de faktiskt kan användas också.

Gasolkamin

En gasolkamin ger bra värme och passar bra på många olika ställen. Den är ett bra val till uteplatsen, balkongen, inomhus, i sommarstugan eller någon annanstans där du behöver värme.

Gasolkaminen används alltså främst för att ge värme, dock är det viktigt att tänka på att den inte ansluts till någon skorsten och därför är det viktigt att rummet där den används är stort och har god ventilation.

Elkamin

En elkamin är billig och enkel att installera. Både kaminen och installationen är billigare än många andra kaminer. Elkaminen är smidig och säker, och kan även ge viss värme.

Elkaminer är även snygga och kan också användas som dekoration – här finns alltså många olika användningsområden.

Hybridkamin

En hybridkamin kan användas med både pellets och ved. De ger en bra värme och används ofta för just uppvärmning.

En hybridkamin kan vara stilren och snygg, men har sällan samma eleganta design som till exempel etanol- och elkaminer. Däremot fungerar de bättre när det gäller att ge värme.

Braskamin

Braskaminer används för att ge värme och en mysig atmosfär. De kan se ut på många olika sätt men används ofta snarare som en värmekälla än som en inredningsdetalj.

Braskaminer i plåt eller gjutjärn får snabbt upp värmen, men svalnar också snabbt. Täljstenskaminer tar längre tid att värma upp men håller sedan värmen länge.

Bästa kaminen

Här kommer vi att presentera olika kaminer, och förhoppningsvis kan du hitta rätt val för dig bland dessa – oavsett om du söker en snygg inredningsdetalj, någonting som ger en härlig känsla i rummet eller en effektiv värmekälla.

Croydon traditionell etanolkamin

Denna snygga och stilrena etanolkamin finns i både vitt och svart. Den är 85,7 centimeter hög, 100 centimeter bred och 25,2 centimeter djup. Den har eleganta former, är enkel och tidlös vilket gör att den passar in i alla hem.

Bakgrunden är svart, vilket skapar en kontrast till lågorna och gör dem extra iögonfallande. Här medföljer en 1,8 liters brännare som ger upp till fyra timmars brinntid för varje påfyllning. Eftersom kaminen brinner på bioetanol så är den enkel att rengöra då den varken blir sotig, ryker eller luktar.

Det här är en väldigt verklighetstrogen kamin som passar perfekt för den som vill ha en enkel och stilren kamin som smälter in överallt, men samtidigt blir en vacker inredningsdetalj.

croydon etanolkamin

Kratki biokamin

Billigaste etanolkaminen? 30 dagar pengar tillbaka garanti Kratkis bioeldstäder är TÜV-certifierade |

  • Upplev förstklassig hållbarhet och lång livslängd med en väggspis för bioetanol, tillverkad av rostfritt stål som har fått svart pulverfärg. Denna kombination av material garanterar maximal motståndskraft mot brandskador, så att du kan njuta av ditt köp i många år framöver!
  • Den här bioetanolkaminen är tillverkad med kvalitet i åtanke och består av rostfritt stål som är belagt med svart pulverfärg för att garantera maximal hållbarhet även när den utsätts för eld. Med sin överlägsna konstruktion av rostfritt stål kommer den här väggkaminen att hålla genom åren samtidigt som den bibehåller motståndskraft mot skador från värme.
  • Kratkis bioeldstäder är TÜV-certifierade, vilket innebär att de uppfyller de högsta kraven på kvalitet och säkerhet. Se till att du också kan dra nytta av deras jämna, vackra lågor tack vare den luktfria bioetanolen som brinner utan rester – perfekt för inomhusbruk!
  • Med de olika färgerna på Biofireplaces Delta kan du enkelt anpassa dem till ditt hems inredning. Deras eleganta form skapar en levande och sofistikerad atmosfär i alla vardagsrum eller sovrum, vilket gör den till ett idealiskt val för dem som värdesätter estetik.
  • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
kratki biokamin

Xaralyn Kos Natursten – Svart 

Denna fristående bioetanolkamin är tillverkad i svart natursten. Den är 108 centimeter hög, 119 centimeter bred och 39 centimeter djup.

Här kan du välja mellan polerad och opolerad yta, och tre olika insatser. Denna kamin är enkel att installera, har en 2 liters brännare, säkerhetsglas, tändare och påfyllnadstratt.

Det här är en enkel och stilren men samtidigt vacker kamin som passar bra överallt. Den är ett bra val för dig som vill ha en kamin som är enkel att installera och enkel att använda.

xaralyn kos natursten

Elipse Z Ebios Fire

Denna golvkamin har en botten i kromat stål och är designad som ett bord. Den är 52,8 centimeter hög, 96 centimeter bred och 24 centimeter djup. Den här annorlunda designen passar perfekt för den som inte vill ha en klassisk kamin mot väggen, utan kanske hellre placerar den lite mer centralt i rummet.

En stor fördel här är att kaminen är smidig och fristående, och därför går att flytta runt. Detta är perfekt om du ibland vill ställa fram den, men ibland inte vill använda den. Det passar också bra om du vill använda den i olika rum, eller på olika platser i rummet.

Denna kamin har en 2,6 liters bioetanolbrännare, och du kan välja mellan vit eller svart matt finish på toppen av kaminen. Här finns dessutom två stycken Robax glas som reflekterar flammorna och framhäver dem.

elipse etanolkamin

Kamino – Utekamin

Det här är en utomhuskamin som passar perfekt om du vill förgylla din trädgård eller uteplats med en kamin. Med den här kan du skapa en mysig stämning, få lite värme eller till och med laga mat. Här kan du grilla korv, marshmallows och pinnbröd. Perfekt om du vill ha en kamin som gör trädgården ännu mysigare, och ännu roligare.

Den här kaminen ger värme och levande eld. Den är dessutom flyttbar, vilket är perfekt om du vill kunna använda den på olika platser i trädgården. Den är även enkel att rengöra. Här ingår dock inga tillbehör, utan allting säljs separat.

kamino utekamin

Vit etanolkamin med rund utskärning

Det här är en fristående etanolkamin med lite annorlunda utformning, den har nämligen en rund utskärning där brännaren är gömd. Det här är en modern och unik kamin som passar perfekt i moderna hem, eller för dig som föredrar snygg och modern inredning.

Den här kaminen ger vackra lågor och skapar en mysig stämning i hemmet. Här finns en glasdörr, en värmeeffekt på 2,2 kW och en brinntid på sex timmar per påfyllning.

Denna stilrena kamin passar perfekt för dig som vill ha en stilren, snygg och modern kamin som samtidigt är smidig och inte alls klumpig. Den ger en mysig stämning och vackra lågor, utan att ta mycket plats eller uppmärksamhet. Denna kamin smälter istället enkelt in och blir en liten inredningsdetalj.

vit etanolkamin

Cocoon Vellum matt svart

Det här är en annorlunda, modern och stilren kamin som passar perfekt i det eleganta och moderna hemmet. Denna modell är vägghängd, matt och svart. Den blir definitivt iögonfallande och blir en annorlunda inredningsdetalj, samtidigt som den skapar mysig stämning i rummet.

Här ingår en 1,5 liters brännare. Kaminen är enkel att montera och använda, och väggbeslag ingår. Det här är ett bra val för den som vill ha en annorlunda kamin, och för den som föredrar vägghängda modeller.

cocoon etanol

När priserna är skyhöga i hela landet kan det vara värt att prova vår nya samarbetspartner elmarknad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *