Kärnfull Elavtal Kärnkraft

Skapad av: [post_author]
Publicerad den:[be_published_modified_date]
Kategori: [post_category]

elavtal hos kärnfull energi

Idag kan man konstatera att ungefär 50% av all el som produceras fossilfritt inom EU kommer från kärnkraften. Det gäller även specifikt i Sverige specifikt, där vi till stor del använder oss av just energi och el från kärnkraft. Detta är något som Kärnfull vill vara med och fortsatt bidra till, på ett förmånligt sätt såväl för sina kunder som för framtiden!

Kärnfull har valt att satsa 100% på svensk fossilfri kärnkraft, så att de på ett hållbart och modernt sätt kan vara med och tillgodose det behov av el som finns i Sveriges alla hushåll. Tack vare de förmåner och erbjudanden som Kärnfull ger sina kunder tillgång till är detta elbolag idag ett av de mest populära och mest snabbväxande alternativ som finns på marknaden.

Företagets främsta fokus är att vara nytänkande och moderna, där de går tillväga på deras egna unika sätt för att visa vägen när det kommer till kärnkraft. De erbjuder inte bara forskningsstöd och SMR-projektutveckling (Kärnfull next), utan de erbjuder även globala samarbeten, fullmakter via Bank ID, och så vidare. De vill bidra till ett tryggt Sverige!

Svensk kärnkraft - hållbar elproduktion i Sverige

Att Kärnfull har valt att satsa på svensk elproduktion från kärnkraftverk beror framförallt på att de anser att det är en mycket hållbar, modern och tillgänglig lösning för oss i Sverige. Deras tillvägagångssätt när det kommer till att producera energi från kärnkraftverk bidrar till att Sverige blir ett tryggare land och att elproduktionen ger lika goda resultat såväl idag som i framtiden.

Detta är ett elbolag som har sin bas i Göteborg, där deras eldsjälar till medarbetare och anställda dagligen arbetar för att skapa ett ännu bättre miljö- och elklimat i landet. Med fokus på el från kärnkraft, där de arbetar väldigt nära deras världsledande rådgivare, kan du känna dig trygg med att de vet vad de sysslar med.

Tack vare deras oberoende och opolitiska relation till utvecklingen kan du känna dig säker på att bolaget drivs med intentionen om att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla deras kunder, med innovation och fakta som två starka grundpelare. Du kan lita på att vi gör allt för att erbjuda bästa elavtal till dig!

Kärnfull kärnkraft elavtal

Som kund hos Kärnfull ges du chansen att ta del av svensktillverkad energi, från 100% kärnkraft, till riktigt bra pris. Du som kund ges även tillgång till ett flertal andra förmånliga erbjudanden. Låt oss lista några av alla de förmåner som Kärnfull erbjuder sina kunder:

  • forskningsstöd

  • el till inköpspris

  • pålitlig och mycket kunnig kundtjänst

  • en månads uppsägningstid

  • ingen bindningstid

  • minimala utsläpp

Elpris hos Kärnfull – de låter dig ta kontroll över dina kostnader

En enorm fördel med just Kärnfull och deras elavtal är att du som kund erbjuds att köpa el till inköpspris. Du kan välja att prenumera på deras elavtal och därmed ges tillgång till svensktillverkad energi, utan att du behöver betala ens i närheten av de elpriser som många andra elbolag har. Ett rörligt avtal som är både prisvärt och hållbart.

Detta trots att du endast betalar 39kr i månadsavgift, trots att de tar betalt i timpris, och trots att påslagen är väldigt låga (1,95kr/ kWh). Med detta upplägg kan du ta kontroll över ditt elpris, timme för timme, och därmed spara både pengar och energi. För detta tillkommer ingen bindningstid, och endast en månads uppsägningstid. Smart, enkelt och tryggt.

Läs mer om kärnkraftverk hos Vattenfall

fossilfritt kärnkraftsverk

Forskning för framtidens Sverige

Kärnfull är otroligt måna om att vara med och bidra till en positiv utveckling för kärnkraftverkens såväl som Sveriges framtid. Därmed satsar de stort på forskning och arbetar även hårt för att utveckla nästa generations kärnkraft. Att välja ett elbolag som drivs av att jobba innovativt för framtiden är ett elbolag att lita på.

Bli kund på en minut

För dig som vill bli kund hos Kärnfull kan du snabbt och smidigt registrera dig för att ta del av svensktillverkad fossilfri energi från 100% kärnkraft. Kärnfull hjälper dig att genomföra hela bytet från ditt tidigare elbolag, så att du direkt kan börja nyttja ditt förmånliga timpris- elavtal. Hela processen sker tryggt med Bank ID.

Önskar du få hjälp med något, eller om du har några frågor eller funderingar, kan du alltid vända dig till Kärnfull pålitliga och mycket kunniga kundtjänst. Du får snabba svar och blir personligt bemött. Kärnfull har verkligen lyckats när det kommer till att tillgodose sina kunder med ett svenskt, hållbart och modernt elbolag med förmånliga erbjudanden för alla!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *