GNP Energy – Rätt Elavtal På Bara Två Minuter

Skapad av: elkoll.
Publicerad den:  22 juli, 2020

gnpenergy elavtal

För både företag och privatpersoner, är det viktigt att ha ett bra elavtal. Här vill ingen betala mera än vad som behövs, men de vill också ha bästa kvalitet på sin elleverans. GNP Energy är ett företag som erbjuder bra elavtal till både företag och privatpersoner. Här finns det möjligheter att få el i form av ett rörligt avtal med el till inköpspris. Detta medan de även erbjuder två former av elavtal med fast pris. Hos GNP Energy är det också mycket enkelt och snabbt att bli kund. I de flesta fall kan du byta el på bara två minuter. Här läser du vidare om ett bra elavtal med hög kvalitet till ett bra pris.

Precis som så många nya aktörer på elmarknaden, är GNP Energy en fristående och oberoende aktör på den svenska elmarknaden. Detta företag har heller ingen egen elproduktion. Här frågar du dig då direkt, hur de kan vara en faktor att räkna med? Hur kan de erbjuda både bättre och billigare el än de som tillverkar den? Allt detta är relevanta och viktiga frågor, men det finns också helt naturliga svar.

GNP Energy köper helt enkelt bara in den el som krävs för de som är kunder hos dem, vilket bidrar till lägre kostnader. Utöver detta köper hela tiden GNP Energy sin el från den billigaste elleverantören av de som ägnar sig år kraftproduktion. På så sätt garanteras du alltid få ett bra elavtal, ett förmånligt pris samt tillförlitlig elleverans.
För att göra en lång historia kort, lanserades GNP Energy 2010 och har sedan dessa expanderat till att erbjuda elavtal till företag och privata hushåll över hela Norden. Med detta sagt kommer det alltså att finnas en bra grund för att lita på GNPEnergy och att detta företag kan ge dig ett billigare elavtal.

GNP Energy elavtal

För att se mer om GNP Energy

Så byter du elavtal till GNP Energy

När du väljer att byta till och prova GNP Energy som elleverantör, är detta mycket enkelt. Här behöver du bara fylla i några få uppgifter online. Efter detta sker allt automatiskt och den tid du behöver lägga på detta uppskattas till cirka två minuter.

Om du hellre gillar att få personlig service, kan du även byta elavtal via telefontjänsten som GNP Energy erbjuder. Det samma gäller även om du skulle ha flera frågor innan du byter elavtal. Här finns det både kunnig och trevlig telefonsupport samt live chat. När du väljer GNP Energy ser de till att täcka upp alla dina behov av service och elavtal under ett tak.

De olika elavtalen hos GNP Energy
För dig som har tröttnat på att betala hög elräkning och vill utmana alla de stora kraftproducenterna på elmarknaden, finns GNP Energy. Här kan du byta elavtal på bara två minuter. Du får tre olika avtal att välja mellan:
  • Rörligt Elavtal till inköpspris
  • Fast Pris 1 år
  • 3 månader med fast månadsavgift
Dessa tre har alla fördelar, vilket gör att du måste veta lite mera innan du kan ta ett beslut. Vidare följer en kort förklaring av varje avtal, så att du inte köper grisen i säcken
Rörligt elavtal till inköpspris
Detta val är ett avtal som kommer att variera i pris med uppgångar och nedgångar i priset på elmarknaden. På så sätt kommer du alltid teckna ett elavtal där du alltid får lägsta pris varje månad. Här köper du alltid din el till rådande inköpspris.

Om du önskar ett elavtal hos GNP Energy som ger dig det lägsta priset på lång sikt, kommer detta vara ditt rätta val. Detta avtal är kopplat till elbörsen Nord Pool. Den fasta månadsavgiften för detta elavtal hos GNP Energy är 19 kronor.

Elavtal med fastpris 1 år
On du är en person som gillar när allt flyter på och alltid vill ha fasta kostnader. Ja, då kommer även GNP Energy att ha det rätta elavtalet för dig också. I det fallet ska du göra ett val av elavtal med fast pris. Detta kan du få under ett års tid, för att sedan efter denna tid ges möjligheten att återigen göra ditt val. Med valet av detta elavtal från GNP Energy fastställer du ett och samma pris för elleverans under ett helt år, som är helt oberoende av förändringarna på den svenska elmarknaden. Med valet av detta avtal finns det ingen fast månadskostnad.
Fast månadsavgift under 3 månader
Det finns även ett val för dig som kanske bara vill testa tillförlitligheten hos GNP Energy innan du verkligen bestämmer dig. I det fallet kan du välja ett tremånaders avtal om elleverans. Här får du då ett lite högre elpris per kWh, men fortfarande ett mycket konkurrenskraftig pris sett till jämförbara avtal hos andra konkurrenter.
Du får en låg risk och fast pris på el i tre månader. Den fasta kostnaden för detta avtal ligger på 19 kronor per månad.
Jämför Elavtal

Du kan alltid jämföra elavtal hos elskling! Vi rekommenderar även att titta på vår artikel om göta energi elavtal med bonus.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *