Göta Energi – Elavtal För Den Prismedvetne

Skapad av: elkoll.
Publicerad den: 15 januari, 2020

Göta energi elavtal
Göta Energi är ett elbolag som utmanar branschen genom att erbjuda billiga och prisvärda elavtal till konsumenter. Deras smarta lösningar och serviceinriktade personal med fokus på glada kunder gör det enkelt att skaffa ett elavtal hos Göta energi. Om du vill ha el till inköpspris och enkla, rörliga elavtal, då är Göta Energi elavtal något för dig. Som ett av de snabbast växande elbolagen på den svenska elmarknaden jobbar Göta Energi inte bara med att erbjuda de bästa elavtalen och de lägsta priserna. Här finns även mycket mer som kommer göra dig till en trygg och nöjd kund.
Byt till Göta Energi Elavtal och få bonus som Gratis Matkasse
Göta Energi är ett trevligt elbolag som har mycket låga priser, el till inköpspris och ger bonusar exempelvis 500 kronor matkasse hos Willys, Hemköp och City Gross Ta reda på mer
Göta Energi elevtal – rörligt eller fast
Göta energi vet att det är ett rörligt elavtal som är det mest ekonomiska avtalet om man ser över tid. Därför är detta något de ofta erbjuder sina kunder. Om du istället känner dig trygg med ett fast elpris finns det också att få.
Det bästa med Göta Energis elavtal är dock att de erbjuder ett rörligt elavtal med en prisgaranti. På så sätt får du ett tryggt elavtal där du aldrig behöver oroa dig för att månadens räkning ska bli för hög, något som är extra tryggt under vinterns kallaste månader.
3 elavtal Göta Energi – elkostnad lägenhet och hus

Hos Göta Energi kan du välja mellan tre fördelaktiga elavtal, på så vis får du en elkostnad i lägenhet som är låg, samtidigt som du även får en låg kostnad om du bor i hus.

Välj mellan:

  • Spot On
  • Fast-el
  • Vintertrygg

Spot On är ett rörligt elavtal som är mycket prisvärt, kan liknas vid el till inköpspris. Detta elavtal följer alltid elbörsens utveckling och ger dig ett av marknadens lägsta påslag. Här kan du helt enkelt spara en hel del pengar med ditt elavtal.

Fast-el ger dig istället samma elpris året runt, utan att priset vare sig går upp eller ner. Detta är elavtalet för dig som vill känna dig trygg med att alltid få samma elräkning. Om elpriset plötsligt kraftigt skulle sjunka drar du dock ingen fördel av det.

Vintertrygg: För dig som vill ha det bästa av båda världar har Göta Energi elavtalet Vintertrygg. Med detta avtal får du ett lågt, fast elpris över vintern samtidig som du får ett rörligt elpris under de varmare sommarmånaderna. Detta är ett elavtal som kan vara fördelaktigt för dig som vill ha mer kontroll över ditt elavtal samtidigt som det inte är helt fast.

grön el

Byta till Göta Energi elavtal

Att flytta din el och skaffa ett Göta Energi elavtal är enkelt. Du anmäler ditt intresse hos Göta Energi och meddelar vilket avtal du vill ha, sedan sköter de resten åt dig. Att använda dig av Göta Energi är ett bra val om du vill ha en kundinriktad elleverantör. Hos Göta Energi finns nämligen en trevlig kundservice, betalning med hjälp av autogiro, en nykundsgaranti och fria avtalsbyten. De fria avtalsbytena innebär att du kan byta elavtal så många gånger du vill, allt för att du ska kunna ha full kontroll över din el. Här är det dessutom fritt från krångligheter såsom onödiga påslag.

En annan bonus som du ofta får när du använder Göta el är vid nytecknande, då erbjuds du ofta 500 kronor att handla för hos Willys eller Hemköp m.fl. Dessutom kan det då och då dyka upp bonus sms i mobilen med en viss summa som du som kund kan använda på Willys och Hemköp också, exempelvis när det är dags att förlänga ditt elavtal hos Göta Energi. Det känns som Göta Energi alltid ger lite extra.

Se fler recensioner om elbolag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *