El Till Inköpspris - Vad Betalar Du För Din El

Skapad av: elkoll.
Publicerad den: 8 februari, 2020

fixael
Idag är det mycket vanligt och mycket populärt att kontrollera saker och ting. Människor vill helt enkelt jämföra innan de bestämmer sig för ett åtagande. Detta speciellt när det handlar om något de ska köpa, abonnera på eller betala som engångsavgift eller månadsvis. Med det sagt finns det massor med jämförelsesajter online. Här kan du jämföra lån, försäkringar olika produkter samt mycket mera. En av de populära sakerna att jämföra är elpriset. Har du koll på detta kan du nästan köpa el till inköpspris. Den stora frågan är om du har kollat upp vad du betalar för din el på fixael.nu? Om inte ska du verkligen läsa vidare och kanske få ned kostnaden för den el du utnyttjar varje månad.

Detta är Fixael.nu

Egentligen kommer inte Fixael att vara en jämförelsesajt i den benämning som andra sajter är. Här finns det inget att jämföra med, eller några olika val att välja mellan. Det finns helt enkelt bara Fixael att välja. Faktum är att du kan göra en jämförelse. Du kan jämföra med det elavtal du har idag. De flesta som har gjort det, kommer snabbt se hur mycket de kan spara genom att byta till Fixael.
Vad får du då egentligen, och vad är det som blir bättre? Ja, läs vidare så ska vi berätta det. Innan vi går vidare ska vi bara pressa en gång för att det faktiskt inte finns något bättre elavtal än det du kan ingå med Fixael. Detta om du ser till snabbhet, miljö, friheten du får och det sköna priset. Helt enkelt en oslagbar kombination.
Snabbare el med Fixael
Ja, om du i realiteten får snabbare el i den bemärkelse att den levereras i ett högre antal kilometer per timma i dina kablar har vi ingen aning om. Kanske är även detta sant och det skulle inte förvåna oss. Vad det handlar om när det snackas om att du får snabbare el, är att allt är så enkelt att det går fantastiskt fort att ansluta sig.
Det enda du behöver uppge är ditt personnummer och en mailadress, sedan är du på väg mot en skön framtid där du får el till inköpspris resten av ditt liv. Ja, här ser det inte alls ut att vara svårt att göra det rätta valet. Varför vi säger det rätta valet, läser du vidare om nedan.
Miljön tackar Fixael för varje dag de levererar grön el

Något som är viktigt för alla företag att värna om idag, är naturen och vår miljö. Det handlar om att vara grön, tänka hållbart och vara den som anammar en hållbar livsstil. Visst är detta viktigt, men det är också lätt att missa något. Genom att välja Fixael kommer du inte att glömma bort den viktiga biten när det gäller miljö och vår sköra planets fortsatta hälsa.

grönare el

Fixael levererar enbart 100 % grön el. Ja, detta måste du veta vad det är. Det är ju motsatsen till allt som handlar om fossila bränslen. I det fallet finns det ingen del av elen hos Fixael som innehåller exempelvis kol eller olja. Den el till inköpspris som levereras av Fixael kommer till 100 % från naturen. Här handlar det om grön el från biobränslen samt sol, vind och vattenkraft.

Fixael använder sig enbart av miljövänlig el som utvinns från det som kallas förnybara energikällor.
Från Fixael köper du el till inköpspris

Som du säkert vet så är det dumt att lita på något som låter för bra för att vara sant. Hela ditt liv har du hört att det inte finns någon affärsidé som säljer sina produkter eller tjänster för samma pris de betalar. Detta gäller inte längre. Glöm bort allt du har hört. Det vara bara båg som du indoktrinerades med skapat av de kommersiella krafterna.

Hos Fixael köper du el till inköpspris. Du betalar precis lika mycket för din el som de har köpt in den för. Här finns det inga påslag och ingen lockar dig med ett specialpris. Det behövs helt enkelt inte. Det är billigt hela tiden. Det kan inte bli billigare utan att leverantören går i förlust.

Hur kan då detta vara sant? Ja, att du betalar samma pris för din el som Fixael gör på Elbörsen? El till inköpspris? Det går ju inte!

Ja, alla måste ha någon inkomstkälla och in och med de lägsta elpriserna får de många kunder. Det enda du betalar extra är en minimal månadsavgift. Du skulle helt enkelt kunna jämföra denna med en faktureringsavgift. Se nedan hur bra det hela är.

  • Liten: Ger dig upp till 5 001 kWh för bara 29 kronor per månad plus el till inköpspris.
  • Mellan: Upp till 13 001 kWh för 39 plus elkostnaden.
  • Stor: Ger upp till 22 001 kWh för ynka 49 kronor i avgift mer än inköpspriset på elen du brukar.

Andra större avtal finns upp till en årsförbrukning av maxmalt 40 000 kWh.

(Den angivna maximala elförbrukningen är angiven per år).+

Tips kolla även in Göta energi avtal och GNPenergy!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *